Menu Sluiten

Burelen Met Kasten Op Maat

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Dressingkasten – Ingebouwde Kasten – Kasten Op Maat – Maatkasten – Opbergkasten Op Maat – 

Wenst u meer info over burelen met kasten op maat kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Burelen Met Kasten Op Maat

Meubelmakerij | Slapen | Meubilair | Meubelen | Keuken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Burelen met kasten op maat

navigatie heemeryck nv timmer amp schrijnwerk hoofdnavigatie diensten realisaties over heemeryck contact av veurne meubilair terug naar het overzicht inrichting van stadhuis te veurne met bibliotheek en stadsdiensten geintegreerd naast het cellenbroederklooster burelen met kasten op maat zijn zeer gewild Vast meubliair met onder andere balies vaste meubels burelen kasten signalisatie en belettering. Kan heemeryck u van dienst zijn bij uw project neem contact op copy heemeryck nv timmer amp schrijnwerk voet navigatie sitemap site by tagz javascript inschakelen om deze site te gebruiken .

bel ons op contacteer ons via kortrijkdejaegher.com gentdejaegher.com home te koop atelier magazijn handelsruimtes kantoren industriegronden andere te huur atelier magazijn handelsruimtes kantoren industriegronden andere beheer en rentmeesterschap schatting over ons google kaart ik ben op zoek alle gemeentes alle gemeentes aalter beverenleie bissegem dadizele dottenijs evergem gullegem harelbeke hulste kortrijk kuurne lendelede leuzeenhainaut marke markegem menen oordegem rekkem sintbaafsvijve wevelgem zulte zwevegem alle types alle types industriegronden atelier magazijn huis appartement loft grond prestige bureau handel andere alle prijzen alle prijzen . . . . Burelen euro beverenleie ndeling oppervlaktes gemeenschappelijke bureelruimte met burelen uitgerust met bureaustoel en privatieve dossierka… Ndeling oppervlaktes gemeenschappelijke bureelruimte met burelen uitgerust met bureausto.

Toelichting over Burelen met kasten op maat

a a a home keukens binnenhuisinrichting kantoorinrichting ramen en deuren algemene schrijnwerkerij referenties contact jaar ervaring kantoorinrichtingen aangezien de inrichting van een kantoor vooral praktisch moet zijn is het van belang allereerst rekening te houden met de indeling en het meubilair Aandacht over burelen met kasten op maat U kunt bij ons terecht voor burelen kasten en allerhande wanden op maat. Maar ook de plaatsing van loketten en balies behoort tot ons takenpakket. Uiteraard bieden wij u een ruim aanbod aan materialen kleur verlichting en accessoires. Ook voor valse plafonds in uw kantoorruimte met aangepaste verlichting voor het creeumlren van een optimale werkvloer met aandacht voor ergonomie en het confort van uw medewerkers staan wij tot uw dienst. Voor bijkomende inlichtingen of een offerte kunt u steeds contact met ons opnemen. L.das en zoon bvba steenwin.