Menu Sluiten

Bureauruimte Handige Opstelling

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Kasten Op Maat – Oplossing Met Ingemaakte Kasten – Opbergkasten Op Maat – Oplossing Kasten Op Maat – Maatkasten – 

Wenst u meer info over bureauruimte handige opstelling kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Bureauruimte Handige Opstelling

Meubelen | Meubelmakerij | Keuken | Interieur | Slapen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bureauruimte handige opstelling

you are using an outdated browser. Upgrade your browser today to better experience this site bureauruimte handige opstelling zijn zeer gewild Eshop onze diensten assortiment logistiek service cebeo rewards opleidingen amp events inspiratie nieuws dossiers tools projecten catalogen folders magazines contact filialen faq jobs klant worden eshop klant worden onze diensten assortiment logistiek service cebeo rewards opleidingen amp events inspiratie nieuws dossiers tools projecten catalogen folders magazines contact filialen faq jobs klant worden nl fr nl nl fr eshop klant worden home nieuws nieuws blijf op de hoogte van wat reilt en zeilt bij cebeo en in onze sector. Industrie smart tech tertiair residentieel verlichting hvac pv tools building automation kabel cebeo services filialen energie blog subsidies cebeo technologie wat geef jij cadeau deze feestdagen ontdek nu tot en met december de mooiste eindejaarsgeschenken aan schitterende prijzen. Aan de hand van de verschillende thema s vind je zeker en vast het ideale geschenk meer weten ripowersysteem gebaseerd op vxbehuizingen he.

over ons realisaties nieuws amp media antwerpen denderleeuw halle projectmarkt over ons realisaties nieuws amp media antwerpen denderleeuw halle projectmarkt nieuws media covid update covid update de toonzalen zijn open om het voor u als klant en onszelf zo veilig mogelijk te houden verkiezen we om een afspraak met je vast te leggen. Zo reserveren we de nodige tijd en dit binnen een volledig veilige ruimte batibouw onze presentatie op batibouw geniet ervan bekijk van oud naar nieuw van oud naar nieuw met respect voor de bestaande woning en de huidige opstelling slagen de keukenarchitecten er in om ook bij deze klanten een mooi evenwicht te vinden tussen esthetiek en praktische elementen keuken van vloer tot plafond met maximale bergruimte Onze suggestie over bureauruimte handige opstelling De keuken wordt niet alleen een stukje strakker maar ook heel wat ruimer waar vroeger een muurtje zorgde voor de afscheiding met de rest van de keukenruimte is nu extra kastruimte voorzien met frontpanelen reikend tot net boven de vloerpas. Zowel kook als .

Kennisgeving over Bureauruimte handige opstelling

leugenberg ekeren over ons materialen blog contact kasten op maat dressingkasten slaapkamers bureaukasten keuken op maat badkamermeubel en toilet woonkamers boxsprings bureaukasten burelen wij richten burelen in met bureaukasten voor zowel professionele als particuliere doeleinden. Onze kasten worden voorzien van verstevigde leggers om de draagkracht van dossiers te garanderen. Met uittrekbare tabletten zorgen we voor extra werkruimte. De achterste kastdelen zijn dan weer vlot bereikbaar door gebruik te maken van laden en mappenladen bureautafel op maat ingewerkte of bijhorende bureautafels worden tevens op maat gemaakt ook hier kan u kiezen voor een ergonomische werkplek door gebruik te maken van een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau. Onze realisaties niets is standaard in elke bureauruimte maken wij voor u de meest handige opstelling en indeling voor uw bureau of kasten op maat steeds met oog voor detail .