Menu Sluiten

Stoelen Voor Publieke Ruimte

Met het assortiment horecameubilair bewijst Astranova haar diversiteit.In onze brede waaier aan horecastoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder horecainterieur een antwoord.

Bij ons zit U goed!

Met het assortiment projectmeubilair bewijst ASTRANOVA haar diversiteit. In onze brede waaier aan stoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder interieur (horeca, project of privé) een antwoord.

U bepaalt zelf de kleuren en de afwerking. De zitbanken worden in eigen atelier volgens uw maten ontworpen. Ook herbekleding van uw stoelen of zitbanken is mogelijk. Overtuig uzelf, bij de horecameubelen van ASTRANOVA vindt u zeker uw gading !

Ben je er nog niet aan uit en wil je meer info ?? Bel dan gerust 09/228.80.20 of stuur een mail. We doen ons best om u verder te helpen!

00537380053738

Meer info

tags: Projectmeubilair – Tafels Horeca – Zitbanken – Terrasmeubelen – Projectmeubilair Oost-vlaanderen – 

Wenst u meer info over stoelen voor publieke ruimte kijk dan vlug op https://www.astranova.be | Stoelen Voor Publieke Ruimte

Meubilair | Meubelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Stoelen voor publieke ruimte

astranova home stoelen barkrukken tafels zitbanken en maatwerk terrasmeubelen diversen onze merken… Contact over astranova… Nieuws realisaties sectoren onze toonzalen links volg ons op facebook nl fr astranova om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies stoelen voor publieke ruimte zorgt voor een snelle ROI Ik ga akkoord ik ga niet akkoord rvt rust en verzorgingstehuizen astranova verzorgt de inrichting van uw publieke ruimte met zijn ruim assortiment stoelen en tafels. Onderhoudsgemak comfort en degelijk zijn de rode draad doorheen onze collecties. De bekleding kan in urine en bacteriewerende uitvoering en is steeds vlamvertragend. Klassiek of liever modern maak uw keuze uit ons assortiment bezoek onze toonzaal bel vrijblijvend .. Of stuur een mail. Wij helpen u graag verder ga terug naar het overzicht javascript inschakelen om deze site te gebruiken sectoren horecameubilair stoelen voor wachtzaal en kantoor meubilair voor de rvt sector m.

nl fr toggle navigation referenties team ruimte maken voor visie voor diensten voor sectoren voor opleidingen jobs contact volg ons op social media … Facebook twitter pinterest flickr ruimte maken voor communicatiemensencreativiteitideenu ruimtemakers met sectorkennis common grounders hebben kennis van en ervaring in de complexiteit van ruimtelijke projecten en de technieken en methodieken die nodig zijn om projecten succesvol te realiseren. Enkel zo kunnen we onze klanten juist begeleiden. We injecteren onze kennis ervaring en creativiteit in onze opdrachten zodat deze een winwin worden voor alle partijen. Maak kennis met ons team hella rogiers zaakvoerder hella.rogierscommonground.eu hella heeft eenmaster in germaanse filologienederlands engels aan de kuleuven op zak.ze bouwdetijdens haar loopbaan in zowel de publieke als private sector ruime ervaring opin stakeholdermanagement pr.

Inlichtingen over Stoelen voor publieke ruimte

xfc voor wie werken wij over ons nieuws contact home kantoormeubilair meubilair voor zorg industrie schoolmeubilair zonwering verticale lamellengordijnen verticale lamellengordijnen horizontale lamellengordijnen rolgordijnen vouwgordijnen gordijnrails brandwerende gordijnen zonwering dakvensters verticale lamellen zijn de perfecte zonweringen voor kantoren publieke gebouwen en woningen. Ze zijn kwalitatief esthetisch functioneel en houden warmte koude en indiscrete blikken buiten Een beschouwing over stoelen voor publieke ruimte Door hun eenvoudige regeling bepaalt u zelf hoeveel zonlicht de ruimte binnenkomt. Lamellen voor elk interieur de verticale lamellen van louverdrape zijn er in tal van materialen kleuren en motieven. We maken ze op maat in functie van uw persoonlijke smaak en de afmetingen en vorm van de ramen. Lamellengordijnen zijn dus zowel geschikt voor rechthoekige ramen als voor trapeziumramen of rondboogramen met een onregelmatige vorm. .