Menu Sluiten

Inrichting Tafels Verzorgingstehuizen

Met het assortiment horecameubilair bewijst Astranova haar diversiteit.In onze brede waaier aan horecastoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder horecainterieur een antwoord.

Bij ons zit U goed!

Met het assortiment projectmeubilair bewijst ASTRANOVA haar diversiteit. In onze brede waaier aan stoelen, barstoelen / barkrukken , tafels, zitbanken en fauteuils vindt u voor ieder interieur (horeca, project of privé) een antwoord.

U bepaalt zelf de kleuren en de afwerking. De zitbanken worden in eigen atelier volgens uw maten ontworpen. Ook herbekleding van uw stoelen of zitbanken is mogelijk. Overtuig uzelf, bij de horecameubelen van ASTRANOVA vindt u zeker uw gading !

Ben je er nog niet aan uit en wil je meer info ?? Bel dan gerust 09/228.80.20 of stuur een mail. We doen ons best om u verder te helpen!

00537380053738

Meer info

tags: Projectmeubilair – Tafels Horeca – Zitbanken – Terrasmeubelen – Projectmeubilair Oost-vlaanderen – 

Wenst u meer info over inrichting tafels verzorgingstehuizen kijk dan vlug op https://www.astranova.be | Inrichting Tafels Verzorgingstehuizen

Meubelen | Meubilair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Inrichting tafels verzorgingstehuizen

astranova home stoelen barkrukken tafels zitbanken en maatwerk terrasmeubelen diversen onze merken… Contact over astranova… Nieuws realisaties sectoren onze toonzalen links volg ons op facebook nl fr astranova om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord ik ga niet akkoord rvt rust en verzorgingstehuizen astranova verzorgt de inrichting van uw publieke ruimte met zijn ruim assortiment stoelen en tafels. Onderhoudsgemak comfort en degelijk zijn de rode draad doorheen onze collecties. De bekleding kan in urine en bacteriewerende uitvoering en is steeds vlamvertragend. Klassiek of liever modern maak uw keuze uit ons assortiment bezoek onze toonzaal bel vrijblijvend .. Of stuur een mail inrichting tafels verzorgingstehuizen zijn zeer gewild Wij helpen u graag verder ga terug naar het overzicht javascript inschakelen om deze site te gebruiken sectoren horecameubilair stoelen voor wachtzaal en kantoor meubilair voor de rvt sector meubila.

startpagina over ons werken bij senior living group boodschap van onze ceo wat bieden we jou hoe solliciteer je app voor slg personeel projecten nl fr corona info woonzorgcentra assistentiewoningen tijdelijk verblijf thuiszorg startpagina over ons werken bij senior living group boodschap van onze ceo wat bieden we jou hoe solliciteer je app voor slg personeel projecten startpagina over ons senior living group wie zijn wij wij zijn senior living group. Op deze pagina vindt u nuttige informatie als u een woonzorgcentrum assistentiewoning of thuiszorg zoekt. Zo maakt u de juiste keuze voor uw situatie. We zijn marktleider in belgi voor woonzorgcentra de vroegere rusthuizen en verzorgingstehuizen en voor assistentiewoningen de vroegere serviceflats als u zelfstandig wilt wonen. Onze . Medewerkers zorgen dag en nacht met hart en ziel voor onze . Bewoners. Ook zijn we actief als specialist in thuiszorg. Bij ot.

Kennisbank over Inrichting tafels verzorgingstehuizen

uitvaart regelen wie zijn wij contact coronamaatregelen een overlijden wij staan dag en nacht voor u klaar een overlijden wij staan dag en nacht voor u klaar uitvaart regelen wie zijn wij contact coronamaatregelen informatie over onze aangepaste dienstverlening n.a.v. De coronamaatregelen update mei u ons uitvaartcentrum volgt de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet en informeert u via deze pagina die regelmatig zal geuumlpdatet worden in samenspraak met de betreffende organisaties in de uitvaartsector zoals de federatie van begrafenisondernemers Een alternatief voor inrichting tafels verzorgingstehuizen Maar wat betekent het als een dierbare overlijdt aan het coronavirus en gaan groetmomenten en uitvaarten gewoon door hieronder vindt u de belangrijkste en meest gestelde vragen met een duidelijk antwoord. rouwen condoleren afscheid nemen en onderste.