Menu Sluiten

Leveranciers Maatkasten

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Kasten Op Maat – Oplossing Met Ingemaakte Kasten – Opbergkasten Op Maat – Oplossing Kasten Op Maat – Maatkasten – 

Wenst u meer info over leveranciers maatkasten kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Leveranciers Maatkasten

Meubelen | Meubilair | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers maatkasten

overslaan en naar de inhoud gaan kasten op maat zoekveld zoeken main menu home familiebedrijf showroom openingstijden kastenstudio maatmeubel fiscaal voordeel nieuwsbrief reactie klanten kasten op maat trends boekenkasten draaideurkasten inloopkasten kleuren houtdessins meubelmakerij schuifdeurkasten klassieke kasten tafels en bureaus kastinterieurs kastaccessoires f.a.q leveranciers maatkasten prijs Prijzen nieuws blog contact u bent hier home kasten op maat kasten op maat sinds kastenstudio maatmeubel is een echt familiebedrijf enmaakt al sinds alle soorten kasten tot op de millimeter op maat. door de jarenlange ervaring en expertise is kastenstudio maatmeubel thans uitgegroeid tot een gerespecteerd en zeer specialistisch bedrijf op het gebied van met name ingebouwde kasten z.

home buitenschrijnwerk ramen amp deuren poorten amp hekken gevelbekleding houten terrassen amp overkappingen buitentrappen rolluiken amp screens veranda poolhouse bijgebouw binnenschrijnwerk binnendeuren parket wanden amp plafonds trappen mezzanine maatkasten dressings en vestiaires bureauaposs amp boekenkasten tvmeubels bergingkasten kasten onder schuinte keukens keuken buitenkeuken maatwerk over ons contact over ons schrijnwerkerij callebaut bv is een familiale onderneming en een bedrijf dat al drie generaties lang gepassioneerd is door houtbewerking. Vertrekkende van een eenmanszaak is schrijnwerkerij callebaut door een enorme inzet vandaag een referentie op het gebied van schrijnwerk De verkoopprijs van leveranciers maatkasten Begin het begon met marcel calleb.

Het laatste nieuws over Leveranciers maatkasten

menu infoluma.be home luma realisaties toonzalen jobs afspraak contact eigen fabriek toonzalen bedrijf en geschiedenis al drie generaties lang is luma een gespecialiseerd maatwerkbedrijf voor keukens badmeubelen en dressings. In richtte frans luyckx samen met zijn schoonvader karel mast luma bvba luyckx mast op. na vele uitbreidingen verhuisde het bedrijf in van molmillegem naar een ruimere locatie op het industrieterrein berkenbos in mol. karl luyckx en zijn vrouw anja michiels namen in het bedrijf over. Ook zij blijven investeren om hun bedrijf te laten groeien. Eigen fabriek de eigen fabriek is het pareltje van ons bedrijf. Luma onderscheidt zich hiermee van de concurrentie. De fabriek omvat het volledige productieproces van a tot z inclusief een hypermoderne lakafdeling. De productie start bij het computergestuurde platenmagazijn dat automatisch platen stockeert en op maat zaagt. Nadien gaan de platen door naar de laserafboordmachine. Door het gebruik van een laser blijven er geen lijmresten op de platen achter.